Welkom bij Blokhuis Arbo Advies

Blokhuis Arbo Advies is enthousiaste, flexibele en betrokken organisatie met passie voor goede arbeidsomstandigheden. Wij helpen ondernemers graag bij het oplossen van vraagstukken op dit gebied. Maatwerk is hierbij belangrijk, elke vraag is uniek. We denken graag met u mee! Onder 'Onze diensten' vind u een greep uit onze dienstverlening. 


» lees verder

Arbo is meer dan regels! Een veilig en gezond bedrijfsbeleid loont!

Blokhuis Arbo Advies is lid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne (NVvA)Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) en Stichting ZZP Nederland.  

 

 

Actueel (archief)

Het hebben van een Corona Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) betreft een wettelijke verplichting. Blokhuis Arbo Advies kan u helpen. Het is ook dynamisch te maken, zodat u het bijstelt op basis van de nieuwste ontwikkelingen binnen Nederland. 

Produceert of gebruikt u (producten met) kankerverwekkende stoffen in uw bedrijf? Dan lopen uw werknemers risico op gezondheidsklachten door blootstelling. U bent als werkgever verplicht uw werknemers te beschermen.

Een onafhankelijk bureau stelt dat er geen chroom-6 boven de detectiegrens is aangetroffen in slakkenmateriaal van Harsco Metals in Velsen-Noord.