Marije ter Horst

Marije ter Horst - Blokhuis is gecertificeerd Arbeidshygiënist en Hoger Veiligheidskundige. Ze volgde haar opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, met als specialisatie Arbeid en Gezondheid: Arbeidshygiëne. Als aanvulling hierop heeft ze de opleiding post-hbo Bedrijfskunde gevolgd (Windesheim Zwolle, zie voor details de CV). Inmiddels is ze tevens opgeleid tot Hogere Veiligheidskundige (PHOV). 

Ze heeft ervaring met de uitvoering van arbeidshygiënische en veiligheidkundige onderzoeken, het begeleiden van bedrijven en het geven van voorlichting en trainingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Graag helpt ze bedrijven op een hoger plan.

Klanten variëren van het MKB tot grote bedrijven met meer dan 1000 medewerkers. Ze heeft veel ervaring in de olie- & gasindustrie met unieke offshore ervaring.

Samenwerkingsverbanden, een goede aanvulling...

Als adviseur is het belangrijk om te weten waar je grenzen liggen. Samenwerking met andere deskundigen is soms essentieel. Daarom onderhoud Blokhuis Arbo Advies nauwe contacten met andere specialisten, zoals een arbeids- en organisatiedeskundige en een specialist fysieke belasting. We werken zonodig samen met een ergonoom, ideaal voor een deskundige beoordeling van uw controlekamer. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Beroepsvereniging

Marije ter Horst is lid van de volgende beroepsverenigingen: Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) en de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiene (NVvA).

 

Adresgegevens

Oldenzaalsestraat 15
7596 KB Rossum

mobiel: 06-51124599

info@blokhuisarboadvies.nl
m
arije.terhorst@blokhuisarboadvies.nl

 

+31(0)541-296204 | info@blokhuisarboadvies.nl | © BLOKHUIS ARBO ADVIES - all rights reserved  |  Contact