Arbomanagement

Een goed beleid is een belangrijk hulpmiddel zijn in het voorkomen en beperken van ziekteverzuim. Het is een goede aanvuling op uw bedrijfsprocessen.

Als werkgever de kunt u hier een eigen invulling aan geven. Dit kan op een systematische manier met het verbeteringsprincipe, via de opzet van een arbomanagementsysteem OHSAS 18001 of via de opzet van VCA. Blokhuis Arbo Advies biedt ook een eenvoudig alternatief, direct aangesloten op de dagelijkse praktijk, met een bedrijfskundige benadering. 

Volgens de nieuwe wetgeving is het zaak om samen met uw medewerkers de arbocatalogus vorm te geven. Voor vragen of advies hieromtrent of ondersteuning hierbij kunt u altijd contact opnemen.

Arbo-onderhoudscontract

Op de hoogte blijven van de laaste ontwikkelingen en up to date blijven met uw plan van aanpak / arbobeleid? Dan is het arbo-onderhoudscontractvoor uw de oplossing!

We zitten minimaal jaarlijks met elkaar om de tafel. Onderwerpen van gesprek zijn arbo in uw bedrijf en de nieuwste ontwikkelingen in uw branche en in wetgeving op arbo gebied.

+31(0)541-296204 | info@blokhuisarboadvies.nl | © BLOKHUIS ARBO ADVIES - all rights reserved  |  Contact