Referenties

Hieronder treft u een overzicht aan van enkele bedrijven die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening in uiteenlopende projecten. Neem gerust contact op met Blokhuis Arbo Advies voor nadere informatie.

Shell

Exploration & production

We work with Shell on numerous projects: Exposure surveys, Biological Monitoring, Health Risk Assessments, HSE Management, Health in Projects, REACH compliance checks, HSE training courses etc.

Venko Schilderbedrijven

We work with Venko on an exposure survey on- and offshore.

Centrica

We work with Centrica on a RI&E, a noise and vibration study, ergonomic analysis and exposure surveys. We give specific and general Health Services Advices.

REYM

Uitvoering van blootstellingsonderzoeken en advisering in de opzet van blootstellingsonderzoeken en biologische monitoring.

ROC van Twente

Voor het ROC van Twente zijn we bezig geweest met de uitvoering van RI&E's op diverse locaties, uitvoering van geluidsonderzoek en een beoordeling van de machineveiligheid.

NAM

We work with NAM on numerous projects: Exposure surveys, Biological Monitoring, Health Risk Assessments, HSE Management, Health in Projects, HSE training courses etc. On- and offshore, on productions sites/platforms, drilling rigs and accomodation platforms.

Paragon Offshore

Paragon Offshore (spin-off van Noble Corporation 2014), is de leverancier van zeeboring diensten. Met een grote gediversifieerde vloot opereert men wereldwijd in de dynamische offshore-boringen industrie. 

ForFamers

ForFarmers 'the total feed business' is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. 

Arbouw

Voor Arbouw hebben we in het verleden gewerkt aan een blootstellingsonderzoek aangaande geluid en advisering hieromtrent. Daarnaast heeft BAA ondersteuning gegeven bij de Evaluatie 'A-blad zuren en logen'.

Arbouw

Wedeo, een sociale werkvoorziening. Blokhuis Arbo Advies heeft hier RI&E's gevaarlijke stoffen uitgevoerd door middel van inzet van de Stoffenmanager en uitvoering van metingen. We hebben voor onze klant diverse RI&E's, een geluids- en trillingsonderzoek en werkplekonderzoeken uitgevoerd.

Vereniging Kunststof Composieten Nederland

Voor de VKCN heeft Blokhuis Arbo Advies een handig werkblad vorm gegeven voor de uitvoering van de beoordeling aan gevaarlijke stoffen om te voldoen aan de regels volgens de Inspectie SZW (Zelfinspectie Gevaarlijke Stoffen).

Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie

De NKR heeft Blokhuis Arbo Advies benaderd voor het geven van een praktische presentatie rondom blootstellingsbeoordeling gevaarlijke stoffen; praktisch door de toepassing van Stoffenmanager. De reacties achteraf waren erg positief.

 

Sylvaphane

Sylvaphane produceert en verwerkt (o.a. bedrukken) flexibele verpakkingsfilms van PolyEtheen, PolyPropeen en Cellofaan. 

EuroFlex B.V.

Euroflex is een drukkerij van flexibele verpakkingen voor levensmiddelen. Vanaf grafisch ontwerp tot en met de aflevering en verwerking van materialen. Euroflex levert flexibele verpakkingen op kunststof, papier, laminaten en aluminium.

Mecal BV

Mecal is an independent engineering consultant, design house and provides a wide range of integrated OEM product solutions in the Wind/Engergy and High-tech/systemsmarkets on a global scale.

Het bedrijf is gevestigd in Enschede.

 

Branches

De dienstverlening is vooral gericht op de volgende branches: