Marije ter Horst

Marije ter Horst - Blokhuis is geregistreerd Arbeidshygiënist. Ze heeft de opleiding Gezondheidswetenschappen gevolgd, met als specialisatie Arbeid en Gezondheid: Arbeidshygiëne, aan de Universiteit Maastricht. Een aantal jaren later heeft ze de opleiding post-hbo Bedrijfskunde gedaan (zie voor details de CV). Inmiddels is ze ook opgeleid tot Hogere Veiligheidskundige, daarvoor heeft ze de opleiding aan de PHOV gevolgd. 

Ze heeft ervaring met de uitvoering van arbeidshygiënische en veiligheidkundige onderzoeken, het begeleiden van bedrijven en het geven van voorlichting en trainingen op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Klanten variëren van het MKB tot grote bedrijven met meer dan 2000 medewerkers. Ze heeft veel ervaring in de olie- & gasindustrie met unieke offshore ervaring.

Samenwerkingsverbanden, een goede aanvulling...

Als adviseur is het belangrijk om te weten waar je grenzen liggen. Samenwerking met andere deskundigen is soms essentieel. Daarom onderhoud Blokhuis Arbo Advies nauwe contacten met andere specialisten, zoals een arbeids- en organisatiedeskundige en een specialist fysieke belasting. Ook werkt Blokhuis Arbo Advies sinds kort samen met een ergonoom, ideaal voor een deskundige beoordeling van uw controlekamer. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Adresgegevens

Oldenzaalsestraat 15
7596 KB Rossum

telefoon: +31(0)541-296204
fax: +31(0)84-2285312
mobiel: +31(0)6-51124599

info@blokhuisarboadvies.nl